Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Dvacetiletá Indka Jyoti Amge je zapsána v Guinnessově knize rekordů jako nejmenší žena světa. Její snímky už obletěly celý svět, a teď ji uvidíme i v populárním seriálu American Horror Story.

Tělesná anomálie Jyoti nepřipravila o radost ze života, a dokonce jí otevřela dveře do Hollywoodu. Trpasličí žena díky svému drobnému vzrůstu dostala roli v seriálu, po jehož zhlédnutí diváci nemají příliš klidné spaní. Jeho čtvrtá řada s podtitulem Freak Show se bude odehrávat v prostředí cirkusu, jehož majitelka se pyšní sbírkou postižených jedinců, které platícím divákům předvádí jako lidské zrůdy.

Jednu ze stěžejních postav opět ztvární Jessica Lange, jíž role v seriálu přinesla Zlatý glóbus. Legendární herečka se však nechala slyšet, že čtvrtou řadou její účinkování v American Horror Story končí.

Tvůrci hororové série zvolili netradiční koncept vyprávění, a každá série tak přichází s novým příběhem, v němž sice vystupují stejní herci, ale ztvárňují jiné postavy. Po strašidelném domu plném duchů, ústavu ukrývajícím děsivé tajemství a útočišti pro čarodějnice tentokrát dojde na obludárium, takže o strašidelnou atmosféru nebude nouze.

Reklama

Další články

Načítám