Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Českému bulváru je často vyčítáno, že je příliš drsný, není to ale nic proti slovenskému tisku. Své o tom ví Andrea Verešová (43), o které slovenská média tvrdí, že má špatné vztahy se svým otcem Ondřejem a nevlastním bratrem.

Podle redaktorů slovenského webu topky.sk prý dokonce modelčin nevlastní bratr Jaro žije jako bezdomovec. „Nějaký čas žil s partnerkou v Liptovskom Hrádku, ale pak se rozešli a on skončil na ulici. Často ho lidé vídávali, jak s bezdomovci pije čůčo. Byl velmi uctivý, vždy každého hezky pozdravil, ale začal pít. Zřejmě proto se s partnerkou rozešli,“ předpokládá zdroj slovenských novinářů. Nevlastní bratr Verešové měl údajně problémy s alkoholem a jeho závislost ho dostala do vězení. „Před půlrokem se vrátil, zavřeli ho pravděpodobně za neplacení výživného,“ uzavírá zdroj.

Verešová kategoricky odmítla, že by měla nevlastního bratra. „Žádné nevlastní sourozence nemám. Je to nesmysl," vyjádřila se Super.cz Andrea, která zároveň popřela také další spekulace slovenského tisku, že si údajně nerozumí se svým otcem. Shodou okolností během našeho nedávného setkání na zkoušce šatů u Natali Ruden se kráska o svém otci rozpovídala. Otec Ondřej je na Slovensku respektovaný profesor matematiky. Vzhledem ke své profesi tedy nerozumí světu šoubyznysu, ve kterém se jeho dcera pohybuje, ale prý ji zcela respektuje. „S tatínkem mám skvělý vztah. Pravidelně se navštěvujeme, zrovna před týdnem byl u nás na návštěvě v Plzni," uvedla pro Super.cz na pravou míru Andrea Verešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám