Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Libuška Vojtková po rozchodu s podnikatelem Ivanem Bleyerem dlouho nesmutnila. V jejím životě je nový chlap. Zhrzený exmilenec nyní kvůli kopačkám od tanečnice kope kolem sebe a prozradil i nového muže v životě krásné Libušky. A nejen to. Ve vzteku "položil" i kamarádku Vojtkové, zpěvačku Moniku Absolonovou (47).

"Libuška chodí s hokejkou z Kladna Jiřím Jelínkem, se kterým ji dala dohromady její kamarádka Monika Absolonová. Ta má pletky zase s Tomášem Hornou, kámošem Jelínka. Tak je z nich pěkná čtyřka," řekl zhrzeně Bleyer.

Libuška nám poměr s Jelínkem potvrdila. "Ano, jsme spolu. Ale rozhodně Jirka není důvodem rozchodu. S Ivanem to dlouhodobě neklapalo, o rozchodu jsem uvažovala dlouho. Nikdy není ale lehké se rozcházet, navíc když je v tom dítě. Vztah s mým synem Matýskem měli hezký a bylo pro mě těžké je rozdělit," řekla Super.cz Libuška.

"Na zhrzené řeči Ivana vůbec nechci reagovat, přijde mi to trapné a pro chlapa naprosto nedůstojné. Já prát špinavé prádlo veřejně nebudu. Ale náš vztah zkrátka v pořádku nebyl," dodala půvabná tanečnice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám