Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hokejista Martin Ručinský, který je milovníkem bujarých večírků a bary vymetá společně se svým nejlepším kamarádem Petrem Nedvědem, už není volný. Už nějakou dobu randí s modelkou Adélou Starkovou.

Ta se společnou fotografií pochlubila svým přátelům na sociální síti a na reakce nemusela dlouho čekat. "Krásná fotka", okomentovala snímek hned Inna Puhajková, bývalá láska hokejistů Jaromíra Jágra či Jiřího Tlustého. Hokejistu Petra Vampolu zase zajímalo, kde se chodí takhle v kalhotkách <span>na procházku.</span>

Adéla Starková je blízkou kamarádkou nejen Puhajkové, ale také Gábiny Dvořákové, které nedávno byla i na svatbě s Vaškem Noidem Bártou. My jsme Adélu poprvé poznali loni ve Špindlerově Mlýně, kam s kamarádkami modelkami vyrazila pařit.

S Ručinským prý randí už delší čas. Tak snad tentokrát hokejovému krasavci vztah vydrží. Na modelky si ostatně potrpěl vždycky. Chodil s Petrou Faltýnovou nebo Veronikou Vařekovou.

Reklama

Další články

Načítám