Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Terezie Kašparovská se rozhodně nebojí být upřímná, i když to může být někomu nepříjemné. Ostatně proto prý přijala i pozvání do pořadu Nepříjemné otázky dvojice Těžký Pokondr, kde uvedla, že se jí nelíbí, jak moderuje její kolegyně z České televize Aneta Savarová (38).

A na tohle téma jsme pokračovali, protože nás zajímalo, zda se jí zneuctěná brunetka ozvala. "Neozvala, ale já jsem to nemyslela zle. Jsem zvyklá upřímně odpovědět na každou otázku. Nic proti ní osobně nemám, je krásná a velmi profesionální, ale vnitřně není můj šálek kávy. Nechtěla jsem být diplomatická. Nikdo se nikdy nelíbí všem, ani já," řekla Super.cz Kašparovská.

"Ani jsme se nikdy osobně nepotkaly. A třeba, až tam bude příště ona, také nějakou takovou otázku dostane. Ovšem věřím, že kdybychom spolu mluvily, asi bychom si to vysvětlily. Ale neozvala se," krčila rameny Terezie.

Jejího kolegu Tomáše Hauptvogela, s nímž uvádí rok zprávy, naopak v pořadu pohaněli sami Pokondři. "Bránila jsem ho marně, jsem lvice a všechny své chlapy a děti bráním. V tomhle případě se mi to nepovedlo. Jsme spolu v páru rok a opravdu se stále učí, pracuje na sobě a zlepšuje se. Kdybych si to nemyslela, nikdy to neřeknu," je přesvědčená.

Když už jsme byli u upřímnosti, byli jsme zvědaví, co říká na dalšího kolegu Romana Šebrleho (49), jenž zatím sklízí za svoje působení jako moderátor zpráv většinou kritiku. "Roman byl hozený do vody, byla to pro něj výzva. Je to můj kolega, kdykoli by přišel a požádal o radu, ráda mu pomohu. Moderátorem se člověk nestane za týden," byla tentokrát hodně diplomatická Kašparovská.

Reklama

Další články

Načítám