Hlavní obsah
Článek

Herec a moderátor Zdeněk Podhůrský si život užívá plnými doušky. Dvaapadesátiletý Podhůrský je stále zadaný, už více jak pět let chodí s krásnou modelkou a hosteskou Ilonou Andrejskovou, která je o pěkných třicet let mladší než on.

A zřejmě se drží známého rčení, že když kocour není doma, myši mají pré. Zatímco Ilona si užívá dovolenou v Bulharsku, Podhůrský září vedle nahých dívek v Čechách. "Ilona ukončila studia a má poslední prázdniny, proto jsme se domluvili, že si může udělat dovolenou podle svých představ. Touží totiž po pětihvězdičkovém hotelu, kde má všechno zajištěné a nemusí nic dělat, takže vyrazila do Bulharska. Já jsem zase vyrazil do Frymburku, kde jsem organizoval hudební festival Frymburkfest Lipno a trávil jsem tu krásné dva týdny," řekl Super.cz Podhůrský.

A evidentně si pořádně užíval. Protože se zde konal i festival bodypaintingu, herec neodolal focení se sexy slečnami. "Vyzkoušel jsem si, jak vypadá svět, když se na něj podíváme dračíma očima," dodal se smíchem Podhůrský. Co na tyto snímky asi řekne jeho partnerka Ilona?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám