Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec ze seriálu Vyprávěj Roman Vojtek (52) se svlékl do půl těla a divačky vrněly blahem. Stalo se tak v rámci Hostínského divadelního léta, kde Vojtek účinkoval v komedii Miluju tě, ale...

Vojtek, který momentálně kvůli natáčení jednoho seriálu vypadá spíše jak zpustlý vousáč než vzorný seriálový taťka, nebyl jediným hercem, který se neváhal svléknout do trenek. V oblíbené komedii, jež se během roku hraje v Divadle Palace, se namakanou figurou pochlubil také Lumír Olšovský. Zaplněné hlediště si tak přišlo vskutku na své.

Komedie Miluju tě, ale... nemá příběhový děj. Jde o rychlý sled scének a hudebních čísel s jedním jediným tématem: vztah muže a ženy. Od prvních žhavých schůzek a příprav na ně přes budování vztahu, svatbu, manželství, problémy s tchyní a tchánem, problémy s dětmi, únavu ze stereotypu až po vztahy v pozdním věku. Kromě Vojtka a Olšovského hrají v inscenaci také Daniela Šinkorová či Petr Ondráček.

Který z hereckých sympaťáků se vám líbí v trenkách více?
Lumír Olšovský
38,9 %
Roman Vojtek
61,1 %
Celkem hlasovalo 4517 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám