Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

K radikální změně image se uchýlila herečka Tori Spelling, která shodila své blond lokny a vytvořila si na hlavě mladistvé vyžehlené mikádo. Své platinové blond ale zůstala věrná...

Nezapomenutelná Donna z Beverly Hills 90210 se odebrala s celou rodinou na měsíční dovolenou do Malibu, kde se už třetí týden snaží v komplikovaném vztahu s nevěrným manželem Deanem McDermottem opět zažehnout vášeň a především obnovit ztracenou důvěru. Není pochyb, že Spelling to všechno dělá převážně kvůli čtyřem společným dětem.

V Malibu tak v úterý vznikly i tyto snímky v růžových plavkách, na nichž Tori připomíná panenku Barbie. Další den už ale sdílela na internetu fotku s novým sestřihem. Herečka podle svých slov ani nepotřebovala kadeřníka a v noci sama vzala nůžky a ošmikala se.

Zdroj z jejího okolí ale neřeší vlasy Tori, nýbrž se začíná strachovat o její zdraví. Prý denně zkonzumuje kolem 500 kalorií. Žena kolem čtyřicítky ale průměrně přijme necelých 1800 kalorií za den. „Její děti jí víc než ona. Je to. jako kdyby měla fobii z jídla. Myslím, že je ráda, když do sebe denně dostane těch 500 kalorií. Ke snídani má džus a kávu a k obědu kus ovoce,“ cituje tisk The National Enquirer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám