Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nástrahám Hollywoodu plného drog a nejrůznějších antidepresiv se nedokáže ubránit nejedna celebrita, ale ani potomci slavných. Život v luxusu mnohdy od samého narození pod drobnohledem paparazzi svádí k tomu občas ‚vypnout‘ pomocí alkoholu nebo kokainu. U nejmladší dcery bývalých manželů Bruce Willise a Demi Moore to ale zašlo až moc daleko.

Podivného chování dvacetileté Tallulah už si několikrát všimla i média. Naposledy překvapila, když si nechala obarvit vlasy na modro. Podle magazínu Star však před pár dny Tallulah v tichosti nastoupila do léčebného centra The Meadows v Arizoně, kde se bude léčit ze své závislosti na kokainu a alkoholu. Již v sedmnácti byla přitom zatčena opilá na jedné hollywoodské párty.

„Demi cítí vinu za to, v jakém stavu se její dcera nachází. Je to jako by zažívala znovu svou vlastní minulost. Ale snaží se být pro ni silná,“ sdělil zdroj blízký herečce, která sama před dvěma lety absolvovala léčbu v centru Cirque Lodge v Utahu.

„Tallulah nerozeznává dobré od špatného, protože byla vychovávána bez omezování. Vyhledává trable, aby na sebe upozornila,“ cituje zdroj magazínu.

Reklama

Další články

Načítám