Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězi první Česko Slovenské SuperStar mnozí vyčítali, že je tak starosvětský, jako by mezi nás přišel z jiné doby. Miluje Franka Sinatru a jazz, rád nosí obleky a na první pohled rozhodně nezapadl do současné popové scény. Teď už si z toho ale Martin Chodúr (34) dělá legraci.

Proto nás pozval na focení svých nových imageových fotografií. "Když starosvětský, tak pořádně. Zrovna čtu Marcela Prousta, a když jsem se dozvěděl, že v Praze existuje ateliér, kde se můžete nafotit na takových retro snímcích, neváhal jsem a sedl v Ostravě do auta a zamířil sem," smál se Martin.

My mu pomáhali vybrat správné oblečení, v němž by mu to seklo. Shodli jsme se na vojákovi přicházejícím z války a pak na podobě salónního gentlemana z počátku 19. století. A obojí mu slušelo, jako by se v těchto šatech běžně pohyboval. "Ta doba se mi líbí, i to, že se muži často převlékali, jiný oblek byl na ráno, jiný na odpolední čas, další na večer," svěřil.

"Asi to nebylo úplně pohodlné, nákrčníky musely škrtit, Ale tady v ateliéru se všechno obléká přes civil, zapíná se to jen vzadu suchým zipem, tak je to v pohodě," mínil. Že by ale změnil hudební styl a začal koncertovat třeba s hoboji, prý nehrozí. "Ne, teď připravuji novou desku s bigbandem a půjde zase o sinatrovský styl," ujistil nás Martin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám