Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Olga Lounová (43) má po napadení v Americe stále pohmožděniny a bolesti hlavy. Přišla o peníze, mobilní telefony i doklady a zdravotní problémy má stále. "Špatná situace pořád pokračuje, ale je to lepší a lepší. Hlava mě ještě dost bolí, ale lepší než dostat holí," říká Olga. "Mám nejen tu nejlepší rodinu a štěstí v neštěstí, ale i nejlepší přátele. To si každý den neuvědomíte, jak moc vděčná za některý věci jsem," prozradila Olga, které poslali do Los Angeles peníze její rodiče po kamarádce.

Olga musí navštívit ambasádu kvůli novému pasu, má zablokovanou kartu a u sebe do včerejšího dne neměla ani dolar. Nyní je ale z finanční krize venku. "Přiletěla moje budoucí kolegyně Hanička Holišová z muzikálu Mamma Mia!, který spolu budeme na podzim dělat, a tak mi mohla rodina převést nějaké peníze na její účet," říká šťastně zpěvačka.

Rozčarovaná je z toho, že ví, kde jsou její telefony, a k ničemu jí to není. "Místní policie to tu má hodně složité. Přestože vím, kde jsou moje telefony díky službě ‚Najdi můj iPhone‘, nelze ji tam vyslat."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám