Hlavní obsah
Článek

Vycházející herecká hvězdička Ashley Benson natáčí nový film v kanadském Torontu. A na filmovém place se tato vnadná blondýnka pořádně rozparádila! Herečka dostala od režiséra filmu Pixels pokyn rozběhnout se v krátkých červených šatičkách s hlubokým výstřihem hned se dvěma meči v rukou.

A sexy outfit se jí samozřejmě během intenzivního rozběhu nadzvedl, takže Ashley ukázala celému filmovému štábu nejen kalhotky, ale i svá stehýnka, která se už ve čtyřiadvaceti letech musí potýkat s pomerančovou kůží.

Ahley Benson přitom není na filmovém plátně žádným nováčkem. Hereckou kariéru zahájila jako patnáctiletá v téměř nekonečném seriálu Tak jde čas, v němž vydržela tři sezóny.

S postupujícím věkem Ashley rostla do krásy a ztvárnila epizodní role v Kriminálce Miami, Lovcích duchů či seriálu Jak jsem poznal vaši matku. Jejím největším dosavadním úspěchem je seriál Prolhané krásky, který natáčí už od roku 2010. Celulitidu ale, zdá se, tato talentovaná herečka ukáže až ve svém posledním filmovém počinu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám