Hlavní obsah
Článek

Ač se snaží, seč mohou, jejich činnosti mimo dosah sociálních sítí a koncertních pódií hovoří jasně. Láska mezi partnery po čtrnácti letech vztahu a šestiletém manželství ochladla a dvojice už společně nechce ani sdílet jedno lože. Během cest k jejich koncertnímu turné On The Run Tour nejenže Beyoncé a Jay-Z nebydlí ve stejném pokoji, ale dokonce si i objednávají každý svůj hotel. Nechtějí se snad už ani potkávat na chodbách?

Manželé tak prý na vystoupení přijíždějí každý zvlášť. Na pódiu však nešetří vzájemnými projevy náklonnosti a rovněž často na sociálních sítích sdílejí šťastné rodinné snímky s jejich dcerkou Blue Ivy.

Podle zdroje New York Post se dvojice pokoušela vztah zachránit i u odborníků, ale údajně už mají za sebou i rozhovory o tom, jak rozchod poprvé sdělí veřejnosti. Dojít by k tomu mělo prý po skončení jejich turné, tedy od druhé poloviny září. Jay-Z si údajně hlavně nepřeje, aby jeho žena šla promlouvat o jejich vztahu do některé z populárních talk show a tvářila se jako oběť.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám