Hlavní obsah
Článek

Na koncertech na fanoušky často čeká nejen živý zpěv, ale také odhalená těla interpretek, které hromadně sázejí na lascivní kostýmy. Pokud jim to jejich postavy dovolují, spotřeba materiálu na jejich outfity je minimální.

O proměně hudebních vystoupení v erotickou show nejlépe svědčí koncerty Miley Cyrus (31), k nimž lascivní gesta patří stejně neodmyslitelně jako seriál Hannah Montana k počátkům kariéry této zpěvačky. Podobně se na jevišti profilují i Rihanna (26) či Lady Gaga (28). A Beyoncé (32) rozhodně nestojí stranou.

Na koncertu v Seattlu se zpěvačka předvedla v outfitu, který by si měla nechat spíše do ložnice pro svého manžela. Fanoušci mohli obdivovat její dokonalé křivky v síťovaných punčochách a šťastlivci v prvních řadách měli ve chvílích, kdy roztáhla nohy, dokonalý výhled na její kalhotky.

Tuto provokaci si Beyoncé dovolila na společném turné s manželem, rapperem s přezdívkou Jay-Z, s nímž se údajně rozvádí. Podle žhavých dotyků se ovšem zdálo, že jejich vztah žádnou krizi neprodělává. Nezapomínejme ovšem, že Beyoncé je dobrou herečkou, která byla za výkon v muzikálu Dreamgirls dokonce nominovaná na Zlatý glóbus.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám