Hlavní obsah
Článek

Jsou to přesně tři měsíce, co Iveta Bartošová (†48) spáchala sebevraždu skokem pod vlak. Teprve nyní unikly výsledky pitvy, které musela být podrobena. A jsou děsivé. Tělo zpěvačky vypadalo tak, že příbuzným a blízkým bylo doporučeno, aby se na ni vůbec nedívali a v žádném případě ji nepohřbívali v otevřené rakvi, protože pohled na její obličej mohl způsobit trauma.

Bartošovou bylo po srážce s vlakem nemožné identifikovat podle obličeje, ten byl úplně zdeformovaný. "Dále měla amputované prsty na dolních končetinách. Ostatní části těla nebyly střetem s vlakovou soupravou poškozeny. Jednalo se pouze o zhmožděniny a oděrky," uvedl pro deník Aha tajný zdroj. Zpěvačku po smrti identifikoval syn Josefa Rychtáře (65) na fotce podle rukou a jizvy na břiše.

To ale není vše, co vyšlo najevo. Iveta šla na koleje pod vlivem alkoholu a léků. To také ukázala pitva. Zpěvačka byla pod vlivem tlumících léků z řady benzodiazepinů, které užívají pacienti na deprese. Deník Blesk rovněž informuje, že v krvi Bartošové se našlo i menší množství alkoholu, a to 0,38 promile. To odpovídá zbytkovému alkoholu po nočním popíjení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám