Hlavní obsah
Článek

Modelka Gábina Dvořáková je v sedmém měsíci těhotenství, ale poznali byste to jenom na jejím stále se zvětšujícím bříšku. Kolem boků nemá ani gram navíc. Její novomanžel Vašek Noid Bárta (43) také tvrdí, že jeho láska kromě bříška je stále stejná. "Vašek říká, že jsem pořád štíhlounká, ale já už to teda vidím. Nahoře mám pět kilo a co jsem se bavila s kamarádkami, teď teprve ten růst váhy pořádně začne," řekla Super.cz Gábina.

I když lékaři dlouho Noidovi a Gábině tvrdili, že budou mít kluka, nedávný 3D ultrazvuk odhalil, že se můžou těšit na holčičku. "Já jsem hrozně šťastná a Vašek, i když chtěl kluka, taky. Najednou říká, že holky jsou lepší, protože mají k tatínkům větší citové pouto," vysvětluje Dvořáková.

Dokonce už mají vybrané jméno. "Pravděpodobně to bude Terezka," prozradil Noid, který s Gábinou vyrazil na nákup výbavičky. "Je toho strašně moc, co jako nastávající maminka musím mít. Využívám rad kamarádek, hodně mi pomohla i paní prodavačka, Vašek vybírá věci, které jsou elektronické. To ho baví. První, za čím v dětském obchodě vyrazil, byla chůvička a monitor dechu," směje se. "Kočárek už máme vybraný, postýlku také. Hrozně se mi líbí bílá se třpytivými kamínky ve tvaru medvídka," dodala Gábina.

Gábina už také ví, kde holčičku přivede na svět. "Chtěla bych rodit přirozenou cestou v pražské podolské porodnici u pana doktora Vernera (manžel zpěvačky Marty Jandové, pozn.red)," uzavřela modelka.

Reklama

Další články

Načítám