Hlavní obsah
Článek

Daniel Radcliffe prý patří k těm, kteří na první soulož nevzpomínají zrovna s blaženým úsměvem na tváři. První sex představitele filmového čaroděje Harryho Pottera byl otřesný. Pětadvacetiletý britský herec o svém pohlavním životě vyprávěl v rozhovoru pro magazín Elle.

„Jsem jedním z těch mála lidí, kteří zřejmě neměli zrovna hezký první sex. Bylo to s někým, koho jsem v té době znal dost dobře. Jsem šťastný, že můžu prohlásit, že jsem od té doby měl mnohem lepší sex, ale nebylo to tak hrozivě trapné, jak to prožila spousta jiných lidí, třeba jeden můj kamarád se opil a dělal to s naprosto neznámou osobou pod mostem,“ přiznal pětadvacetiletý Daniel.

V sedmnácti letech se rozhodl v rámci kariéry pro riskantní krok. Do té doby byl pro celý svět Harrym Potterem, on se ale rozhodl přijmout hlavní roli ve hře Equus na Broadwayi. A v divadle pak běhal zcela nahý. Pomohlo mu to prý při randění s dívkami. Ale osobně preferuje dlouhodobé vztahy. S Erin Drake už chodí druhým rokem. O svatbě však zatím neuvažuje.

„Já se tomu nápadu vždy přiblížím a zase vzdálím. Zdá se, že je to nejromantičtější věc, kterou můžete udělat, stanout před všemi svými přáteli a říct, miluju tuto osobu,“ dodal Daniel v rozhovoru pro srpnové vydání britské edice magazínu Elle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám