Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jméno Michaela Gašparovičová je sice u nás zatím velkou neznámou, ale u našich východních sousedů je hvězda. Dvaadvacetiletá modelka platí za ženu s největšími ňadry slovenského šoubyznysu. Proslula zároveň četnými zákroky na klinikách plastické chirurgie, a to rozhodně nejen v oblasti hrudníku. Jak to vypadalo, když si modelka nedávno vyrazila do Los Angeles na pláž, už se podívejte sami. Samotná Pamela Anderson by při pohledu na její dmoucí se hruď bledla závistí.

Gašparovičová si totiž při cestě po USA, kde spojila pracovní povinnosti s relaxací a poznáváním tamních zajímavých míst, zahrála i na záchranářku. Oblékla červené bikiny, čapla plovák a nová Pamela z Pobřežní hlídky byla na světě. K jedné z fotek přitom Michaela na sociální síti připsala, že si částečně plní svůj americký sen.

Několik snů se jí ale už v minulosti splnilo, na kontě má nejeden úspěch na soutěžích krásy, jmenujme například titul 1.vicemiss na Miss Globe v Albánsku v roce 2011 či téhož roku Miss autosalón či vítězství na soutěži WLBF- Světová liga krásy a módy v Turecku.

Reklama

Další články

Načítám