Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princi Harrymu (39) zase může trochu povyrůst hřebínek. Po vítězství v řadě anket o nejžádanějšího či nejžhavějšího svobodného mládence světa si připsal další prvenství. V hlasování letecké společnosti British Airways by s Harrym chtělo strávit prázdniny nejvíc Britek. Mladší bratr vévody z Cambridge totiž už mnohokrát dokázal navzdory nevoli své babičky královny Alžběty II., že nezkazí žádnou legraci... Harrymu se tak podařilo nechat za sebou i několikanásobného vítěze George Clooneyho.

To pánové by s sebou na dovolenou nejraději přibalili třiatřicetiletou anglickou moderátorku a modelku Holly Willoughby oblíbenou i díky přírodně objemnému hrudníku. Holly přitom bodovala i u žen a v jejich žebříčku skončila osmá.

Dále by si pánové nechali líbit společnost hereček Cameron Diaz a Jennifer Aniston. Čtvrtou příčku pak obsadil žurnalista a především moderátor automobilového pořadu Top Gear Jeremy Clarkson.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám