Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro Martu Jandovou (50) bylo velmi důležité, aby její rodina a blízcí byli přítomní na její svatbě s porodníkem celebrit Miroslavem Vernerem. Zpěvačka totiž rodinu velmi ctí. Jak si vše Marta vysnila, tak se taky stalo.

Její blízcí dorazili do kostela ve vesničce Třebotov. Zde ale nedošlo k samotnému svatebnímu aktu. Dvojice si řekla své ano v sakristii kostela, neboť je podle pravidel církve z nezveřejněných důvodů nemohl farář oddat v kostele. „Svatba byla v kostele jako zásnuby. Svatební obřad jsme neviděli, na ten jsme čekali, protože oni se z různých důvodů nebyli schopni vzít v kostele,“ prozradil Super.cz otec nevěsty Petr Janda.

Nezvyklý průběh veselky měl své výhody, aspoň se známý rocker prý příliš nedojímal. „Ten moment, při kterém bych se měl dojmout, jsem vlastně neviděl.“

Petr Janda si ale velký den své dcery dokonale užil. „Řekl bych, že to byla jedna z nejlepších svateb, které jsem kdy zažil. Byla to milá očekávaná svatba v krásném prostředí, pan farář byl skvělej a Marta byla šťastná, co si tatínek může přát víc,“ uvedl v našem rozhovoru na své zahradní párty Petr Janda.

Reklama

Další články

Načítám