Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přesně před rokem si řekli ano a své výročí přijeli oslavit k moři. Moderátorka a herečka Marta Ondráčková s manželem Jakubem Dřímalem se vypravili na ostrov Kos, kde se oddávali jen vynikajícímu jídlu, vodním hrátkám a sami sobě. A jejich řádění ve vlnách nenechalo mnohé z přihlížejících bez uzardění.

"Mám letos hrozně málo volna, jen dva týdny, pak se zase vracím k hraní. V Jihlavě sice máme divadelní prázdniny, ale budu účinkovat v představení ve valtických sklípcích," vysvětlila Super.cz Marta, proč se snaží za deset dní dovolené nahnat co nejvíc sluníčka, i když z něj už dostala sluneční alergii.

"Jakub už na rozdíl ode mne u moře byl, ale u Baltu, kde plachtil, byla tam hrozná zima, tak jsem mu ani nezáviděla," dodala s tím, že by se ale ráda příští rok, až bude mít manžel hotové kapitánské zkoušky, vypravila na moře s ním. "Ale rozhodně někam do tepla, třeba právě po řeckých ostrovech," plánuje Marta.

Ta s manželem pendluje mezi Prahou, kde zrekonstruovali byt, a Jihlavou, kde hraje a má tam služební bydlení. "Jakub by tam měl být teď víc se mnou, protože byl požádán, aby se nám staral o zvuk. Jinak se ale dál věnuje muzice, dal dohromady novou kapelu, a po prázdninách by to chtěl s kluky zase hudebně rozjet," prozradila Marta.

Sama je prý naprosto spokojená jako herečka, i když televizní práci úplně neopustila. Po odchodu ze Snídaně s Novou nadále natáčí kutilského a zahrádkářského Loskutáka. „A kdyby přišla nabídka do nějakého seriálu, nezlobila bych se,“ uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám