Hlavní obsah
Článek

Napadení zpěváka Michala Hrůzy rozpoutalo na domácí hudební scéně vášeň. Richard Krajčo (46) byl nařčen z toho, že se chtěl na muzikantovi, který skončil v nemocnici s poraněním mozku, zviditelnit.

Michal Hrůza měl v pátek hostovat na koncertě Krajčovy kapely Kryštof v Hukvaldech. Kvůli jeho napadení, k němuž došlo v Ostravě, však muselo být vystoupení zrušeno, a Richard poskytl rozhovor, v němž zmínil i vážně zraněného kolegu, což se nelíbilo dalším muzikantům.

Na sociální síti se tak objevila tvrdá kritika Marpa ze skupiny Chinaski a Karbulky z Divokýho Billa, kteří Krajča obvinili z toho, že si dělá na Hrůzovi, který v nemocnici bojuje o život, reklamu.

Když se frontman skupiny Kryštof pokusil za Michala Hrůzu a jeho kapelu najít náhradu, se zlou se potázal. „Vykašlali jste se na to. Neudělali jste to ani pro něj, ani pro lidi. Takové situace se nedějí každý den, a i když mezi kapelami funguje nevraživost a závist, jsou okamžiky, kdy je potřeba se podržet,“ hájil se Krajčo a zmínil tragickou nehodu bubeníka z kapely Chinaski Pavla Grohmana, po níž Kryštof za svou hudební konkurenci zaskočili. Marpo si později uvědomil, že přestřelil, a Richardovi se omluvil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám