Hlavní obsah
Článek

Herečka Sandra Nováková (42) neměla s nahotou nikdy problém, ale v poslední době nedávala svou dokonalou figuru příliš na odiv. Zájemci o její tělesné přednosti si teď ovšem přijdou na své.

Sandra už svá ňadra odhalila ve filmu Pusinky, kde nebyla o nahotu nouze. Teď jí ovšem svlékání nepředepsal žádný filmový ani televizní scénář, ale focení žhavé kampaně. Známá herečka by v tomto případě s oblečením příliš neuspěla. Svou tvář a tělo totiž propůjčila značce deodorantů, které mají pánům zajistit úspěch při balení holek.

Před objektivem tak Sandře Novákové zůstaly jen kalhotky, ale úkolu se zhostila na jedničku, přestože prý trpí ostychem. „Možná se to nezdá, ale přestože si lidé myslí, že nahé fotky dělám běžně, není to pravda. Jde o fotky, které jsou často vytažené z filmů, kde to patřilo k roli. Co se týče nahého focení, jsem velice stydlivá, a pokud by nešlo o značku, jejíž reklamy mě dlouhodobě baví, a zkušeného fotografa, určitě bych do toho nešla,“ řekla o pořizování žhavých snímků herečka, která se ještě letos objeví v novém seriálu Vinaři.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám