Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Včera všechny fanoušky a kamarády Michala Hrůzy šokovala zpráva, že zpěvák leží po potyčce v ostravské Stodolní ulici ve vážném zdravotním stavu v nemocnici s poškozením mozku a nikdo zatím nedokáže odhadnout, co bude dál.

Jeho přátelé z řad českých zpěváků a kapel mu alespoň prostřednictvím sociálních sítí vzkazují: Michale, kamaráde, drž se!

„Michale myslíme na TEBE, drž se kamaráde !!!!!!!!!!!“ napsala kapela Divokej Bill a v podobném duchu se nese vzkaz skupiny Kryštof. „Myslíme na Tebe chlape“.

Zpráva o vážném zdravotním stavu zpěváka zarmoutila Annu K. „Všichni na našeho kamaráda, prosím, myslete, ať má vše zlé brzy za sebou on i jeho rodina!!! Pomáhá to, vím to jistě....tak do toho a děkujeme za vaši pozitivní energii!!!!!“

„Michale drž se! Myslíme na Tebe!“ drží palce Farna, která na ostravském Festivalu v ulicích vystupovala před Hrůzou.

Nejhezčí vzkaz napsal Xindl X: „Ne, ne, ne, ne, ne, fakt nerozumím tomu, jak se něco takovýho může stát tomu nejmilejšímu, nejsympatičtějšímu, nejpříjemnějšímu klukovi. Jako chápu, šoubyznys je plnej kreténů, ale Michal byl vždycky ta světlá výjimka! Ten kluk, kvůli kterýmu se těšíte na fesťáky i do backstage, ten kluk, kvůli kterýmu věříte, že dobrá písnička se píše srdcem a ne podle návodu vydavatelství, ten kluk co vás nepošle do háje, když to prostě zkusíte a zavoláte mu, že byste rádi, aby vám zahrál na svatbě, a prostě přijede, aniž by po vás cokoli chtěl, i když jste se do tý doby viděli jen párkrát... Kamarádi, myslete na Michala! Buďte s ním aspoň v duchu a pošlete mu nějakou pozitivní energii. Nevím, jestli něco takovýho funguje, ale teď bych fakt zatraceně potřeboval, aby fungovalo! Michale, ty to musíš zvládnout! Tohle nesmí bejt tvoje píseň labutí... Takže už se těším, až mi zavoláš a vynadáš mi za ty sentimentální žvásty, co píšu na facebook. Drž se!!!“ myslí na Hrůzu Ondřej Ládek a s ním všichni, co zpěváka znají osobně, nebo ‚jen‘ jako oblíbeného interpreta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám