Hlavní obsah
Článek

Pověst Josefa Rychtáře (65) je pošramocená až běda, a tak není překvapující, že se do médií dostala zpráva o tom, jak nezištně pomáhal muži, který narazil se starším vozem do sloupu. Přivolal policii, za což mu muž jistě hrozně moc poděkoval, a sanitku, ačkoliv pánovi nic nebylo. Co nás čeká dál? Zprávy o chystaném nanebevzetí Josefa?

Když má někdo pokaženou image, obvykle se začíná fotit s ohroženými druhy zvířat. U Josefa Rychtáře bychom mohli čekat ještě hlazení štěňátek, aby tím překonal obvinění, že jiné psy měl týrat. Očekávat bychom mohli i snímky citlivého vdovce s miminky, třeba s vnoučkem. Jedno oko by nezůstalo suché!

Ohledně nehody došlo ještě k jedné zajímavé věci. Zatímco zvukař Standa nám potvrdil, že spolu byli pouze svědky havárie, kumpán Rychtáře Petr Veselý se přitom Super.cz snažil podstrčit falešnou zprávu o tom, jak sám havaroval a měl otřes mozku, s kterým musel do říčanské nemocnice. V té byl ale vdovec naposledy v květnu.

Zdá se, že tahle tlupa si vyrábí smyšlené zprávy jako na běžícím páse. Vzpomeňme například na podivné info o tom, že zakrvácenou Ivetu měl na koleje vést neznámý muž. Zprávu podal Rychtář v době, kdy ho veřejnost nenáviděla za styky s prostitutkou a líbačku s cizí ženou před urnou jeho zesnulé manželky…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám