Hlavní obsah
Článek

Tuhle fotku možná ještě neviděla ani jeho holka Ewa Farna (30), jestli si doma nesedli a nelistovali starými alby. Ewa je už rok šťastně zamilovaná do kytaristy ze své kapely, sympatického kudrnáče Martina Chobota.

My ho potkali spolu s jeho kamarádem z dětství Filipem Sázavským, když se spolu kluci nechali fotit do internetového profesního magazínu, aby zastoupili profesi muzikantů. Mají spolu hudební projekt, který tvoří právě muzikanti od Farne.

"Kluci nám sednou, a to nejen proto, že ve skupině sám hraji. Dokonce někteří z nich koncertují také s námi. S Filipem jsme rádi, když nás Tomáš Lacina doprovází na kontrabas a Roman Vícha na cajón. Vystupujeme ale také sami jako duo," vysvětlil jejich folk-popový projekt Martin. „Snažíme se v písních zachytit emoce při nahrávání i samotném skládání. Otisknout do toho něco, co jsme zažili," upřesnil ještě Filip.

Nejvíce nás ale pobavili, když vytáhli svoji fotografii z dětství. Podoba tam pořád je, jenom si Martin nechal podstatně narůst vlasy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám