Hlavní obsah
Článek

Neuvěřitelná smůla! Jeden z mládenců tvořící formaci New Element Lukáš Cestr si v den svých osmnáctých narozenin přivodil zranění, které je tak unikátní, že snad vejde i do lékařských učebnic. Zakašlal prý tak mocně, až si zlomil žebro. S velkými bolestmi a znehybnělým tělem skončil ve špitále.

Zpěvák a tanečník Lukáš měl v pondělí, kdy slavil plnoletost, absolvovat chat s fanynkami.

„Příčina jeho potíží byla neuvěřitelná. Po dlouhodobějším kašli se mu podařilo zakašlat silněji a zlomit si při tom žebro. Byla to obrovská bolest, nemohl dýchat, a tak mu rodiče zavolali záchranku,“ sdělil nám kamarád Lukáše. Ten tak místo oslav svůj narozeninový den strávil ve špitále na hadičkách.

Příznivkyně čím dál populárnějšího boybandu, který je pro holky takovou českou verzí slavných kluků z One Direction, ho zasypaly dárky a fanklub se za ním také spolu s kolegy Ondrou Havlem, Christopherem Mumbou a Vojtou Drahokoupilem chystá na návštěvu.

„Hlavní je, že to ve finále není nic vážného. Trochu se zpozdí nácvik nových choreografií a natáčení nového klipu. Nicméně cédéčko se do září 2014 i přes Lukášovu rekonvalescenci stihne,“ uvedl manažer bandu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám