Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rodák z francouzského Lyonu David Charvet (42) se v našich končinách zapsal do pamětí snad všech divaček Pobřežní hlídky. Svalnatý blonďák s pronikavým pohledem v roli Matta Brodyho si nejdřív užil seriálový románek se Summer Quinn (Nicole Eggert) a později i se samotnou C. J. Parker (Pamela Anderson). Ve skutečnosti je ale oddaným manželem a otcem od rodiny. Od roku 2006 žije s herečkou a moderátorkou Brooke Burke, s níž má dvě děti.

Jeho dřívější modelingová kariéra nejspíš nikoho nepřekvapí, ale už málokdo ví, že Charvet je rovněž talentovaný zpěvák. Po Pobřežní hlídce hrál ještě dva roky v seriálu Melrose Place. Od roku 1999 se soustředil převážně na hudbu, ale mezinárodního ohlasu se zatím nedočkal.

Se svou manželkou vychovává jejich dvě děti (sedmiletou Heaven Rain a šestiletého Shayu Bravena) a rovněž její dvě dcery z předešlého manželství s plastickým chirurgem Garthem Fisherem. Aktuální snímek z pláže pochází z rodinné dovolené v Malibu.

Reklama

Další články

Načítám