Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byla to právě Elle MacPherson (50), které se v nejslavnější éře topmodelek dostalo pocty honosit se přezdívkou The Body, tedy 'tělo'. Důvodem byla pochopitelně její úchvatná postava s ideálními mírami. Dnes je z ní padesátnice, což je vzhledem k jejímu mladistvému vzezření jen těžko uvěřitelné. Kráska, jež si zahrála v několika filmech i v pár epizodách seriálu Přátelé, si dokonce může směle dovolit si na dovolené trochu odložit...

Australská rodačka se vydala s manželem Jeffreym Sofferem na francouzskou Riviéru do Saint-Tropez na jachtu, kde se cítila tak uvolněně, že se opalovala bez bikinového vršku.

Pro Elle je to druhé manželství. Vstoupila do něj přesně před rokem na ostrově Fidži po necelých čtyřech letech partnerství. V minulosti byla modelka ještě vdaná za módního fotografa Gillese Bensimona a ze vztahu s francouzským finančníkem Arpadem Bussonem má dva syny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám