Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tenisová hvězda Maria Šarapovová (27) žal po neúspěchu na letošním Wimbledonu zaháněla velmi příjemně. Sbalila sebe i přítele a odletěla na několik dní do Mexika. Tam se v proslulém letovisku jménem Cabo San Lucas rozvalila na lehátko na pláži a možná prošvihla i to, jak naše Petra Kvitová doslova rozstřílela ve finále sebevědomou Kanaďanku Eugenii Bouchard.

Slavná Ruska, která se však stále může těšit z triumfu na letošním French Open, byla spatřena v bikinách nevalného vzezření. Vzhledem ke své útlé postavě a výšce 188 centimetrů, kterou také často využívá na poli modelingu, si mohla dovolit mnohem zajímavější model. Bikiny nevýrazné barvy i střihu byly ale přeci jen lepší volbou než koupací model jejího třiadvacetiletého přítele Grigora Dimitrova, jenž si vystačil se spodním prádlem. Dimitrov je rovněž profesionální tenista, žije v Paříži, ale reprezentuje své rodné Bulharsko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám