Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní ročník filmového festivalu v Karlových Varech byl úspěšně zakončen a je čas rekapitulovat. Které krásky byly největšími hvězdami a důkladně se na událost sezóny připravily? Super.cz vybral pět z nich, které na festivalu uspěly nejvíce.

Jako vždy zářila herečka Aňa Geislerová (48), která se v módě málokdy splete, a platí za českou módní ikonu. Její kolegyně Jitka Schneiderová (51) se pro festival stala tváří módního časopisu Elle, a tak si na modelech také dala pořádně záležet. V outfitech návrhářky Ivany Mentlové vypadala dokonale.

Výborně se trefila také Andrea Verešová (43), která nebyla věrná jen jedné návrhářce. Na zahajovací párty zvolila šaty Natali Ruden, ale nejvíce nás nadchla v nádherné zlaté róbě návrhářky Jany Pištějové a v jednoduchých červených šatech Táni Kovaříkové.

Simona Krainová (51) na Moët párty zvolila luxusní žlutou róbu od návrhářky Kateřiny Geislerové a zařadila se ihned mezi nejlépe oblékané ženy večera.

A která kráska zazářila na závěrečné párty filmového festivalu? Jednoznačně Klára Issová v šatech Dior, které doplnila diamantovou čelenkou za 50 tisíc eur.

Reklama

Další články

Načítám