Hlavní obsah
David Zápal
Článek

K údajnému infarktu Josefa Rychtáře (65), o kterém Super.cz informoval podivný člověk s nálepkou šílenec a slavomam Petr Veselý, bývalý a dnes už zase současný kumpán vdovce, možná vůbec nedošlo. Domluvili se ti dva na lži, aby trochu způsobili rozruch a vzbudili v lidech negativně naladěných na strunu antirychtářství lítost?

Zvláštní je, že sám Rychtář, který tak hrozně rád dementuje i barvu svých ponožek, odmítl věc komentovat. Přesto jeho okolí tvrdí, že si Veselý historku vymyslel. Proč asi? Zrodil se snad v jeho nešťastné hlavě plán, jak kamarádovi po nedávné rozepři na usmířenou zlepšit mediální obraz? „Petra Veselého mám rád. Poznal jsem ho jako hodného člověka, moc si ho vážím,“ řekl nám včera Rychtář.

To, že asi k žádnému infarktu u Rychtáře nedošlo, si myslí i jeho syn Josef a také zdravotníci, kteří se nám ozvali. „Kdyby byl po infarktu, leží dál ve špitále a nepomůže mu ani revers. Doktoři by ho nepustili ven. A taky by asi mluvil s obtížemi a podobně. Zkrátka to vypadá jako kachna. Samozřejmě mohl v nemocnici zůstat kvůli podezření na infarkt, ale celkově mohlo jít spíš o mnohem méně škodlivý kolaps bez nějakých následků,“ dozvěděli jsme se od pracovníka koronárky, oddělení, kde se potížím se srdcem intenzivně věnují.

Ať to je, jak chce, tohle se nejspíš někomu vážně nepovedlo…

Reklama

Další články

Načítám