Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Divoká krev rockera Ozzyho Osbournea (65) se nezapře. Jeho nezbedná dcera Kelly jde (29) ve stopách tatínka, který patří k nejskandálnějším osobnostem celé historie světového šoubyznysu.

Věčná bojovnice s jo-jo efektem v poslední době opět nakynula, ale to ji nejspíš příliš netrápí, protože si pořídila nového partnera, který ocení její ženské přednosti. Podivín Ricki Hall má nepřehlédnutelný plnovous a stejně jako ona nejde s davem. Páreček s vytříbeným módním vkusem je tak doslova nepřehlédnutelný.

Zamilovaná dvojice svou lásku prožívá opravdu intenzivně a Kelly může ve spotřebě alkoholu konkurovat Ozzymu v jeho zběsilé éře. Během řádění po londýnských barech se s novým partnerem zlila pod obraz a cesta k taxíku se pro ni stala náročným úkolem.

Kelly se neudržela na nohou a svalila se na zem, což by se ještě dalo omluvit. Během radovánek v alkoholovém opojení ovšem neudržela nohy u sebe a její kalhotky se staly novou atrakcí nočního Londýna.  Na tatínka, který má v repertoáru i ukousnutí netopýří hlavy, to ale prozatím ještě nestačí.

Reklama

Další články

Načítám