Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Příznivci drobných hrudníků si tady rozhodně nepřijdou na své. Tato šestice dam se totiž může pochlubit ňadry, která dosahují několikanásobku běžné ženské výbavy. Ve většině případů pochopitelně nejde o dílo přírody.

Obří vnady byly v kurzu už zhruba 25 tisíc let před naším letopočtem, kdy neznámý umělec ztvárnil pomocí pálené hlíny soudobé ženské přednosti, které jsou v kurzu i ve 21. století. Na světě se toho od té doby změnilo mnoho, ale vnadné ženy mají stále své výsadní postavení.

S nástupem plastické chirurgie se počet extrémně vyvinutých dam výrazně rozšířil, ale ani ty nejdražší implantáty nemohou konkurovat přírodnímu bohatství. Důkazem toho je Afroameričanka Kristy Love, která své mohutné vnady využívá k masírování mužů. Denně si přijde na v přepočtu 25 tisíc korun a své poklady hrdě vystavuje světu.

Šestinásobná máma Lacey Wildd by se jí ráda vyrovnala, a tak si své vnady nechala opakovaně zvětšovat, až se probojovala do desítky nejprsatějších žen světa. Díky silikonům se stala hvězdou televizní reality show, a ňadra tak pro ni nejsou jen nepřehlédnutelným módním doplňkem, ale také zdrojem obživy. Podobně posedlých žen je však stále více, a tak ji v poslední době zastínila Debbie Delamar, jejíž opakovaně přifukované vnady dosahují velikosti 11.

Zvětšování ňader je celosvětovým trendem, a tak je těžké být v tomto odvětví rekordmankou. Šestici majitelek extrémních prsou najdete v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám