Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A pak že opalování už není in a je nezdravé! Když dorazila do Karlových Varů na festival jeho hlavní hvězda Mel Gibson, všichni byli překvapení, jak je herec opálený. Měl velmi podobnou barvu jako staří známí milovníci slunečních paprsků Roman Šebrle a Sisa Sklovska.

U Mela ovšem podezření, že by přespával v solárku, můžeme vyloučit. Do Karlových Varů, kde mu v rámci zahajovacího večera prezident festivalu Jiří Bartoška předal Křišťálový glóbus za mimořádný přínos světové kinematografii, totiž přijel rovnou z natáčení akčního filmu Blood Father v Mexiku, kde slunce pořádně pálí.

Z ceny měl Mel radost, líbila se mu její podoba. Na rozdíl od Oscarů je totiž karlovarské ocenění v podobě nikoliv nahého muže, ale nahé dívky držící glóbus.

Gibson hned po slavnostním ceremoniálu ještě vyrazil na večeři do oblíbené restaurace Embassy, uvedl film Mad Max v letním kině a skončil v Becher klubu hotelu Pupp s těmi nejprivilegovanějšími hosty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám