Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oděsa se pomalu stává továrnou na živoucí panenky. Po nechvalně proslulé rodačce jménem Valeria Lukyanova (28) totiž město na jihu Ukrajiny vyslalo do světa další podobný "produkt". Jednadvacetiletá Alina Kovalevskaja rovněž vnímá samu sebe jako zhmotnělou Barbie. K jejímu vzezření si ale na rozdíl od Valerie nepomohla žádnou plastikou.

Alina svou vášeň pro panenkovský vzhled pravidelně sdílí se svými následovníky na internetu a podle svých slov je často bombardovaná prosbami o autogram, vyznáními lásky či dokonce žádostmi o ruku. Ona ale zatím svého vyvoleného hledá. A jak by měl vypadat? Pochopitelně jako Ken.

Další představy o budoucnosti už však u Aliny nejsou tak naivní. Univerzitní studentka psychologie a sociologie by si přála mít dvě děti a možná si i jednoho dne nějaké adoptovat. Naštěstí netvrdí podobné bludy jako její předchůdkyně, s níž se kdysi dokonce přátelila, že pochází z jiné planety nebo že k životu nepotřebuje jídlo a žije z vesmírné energie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám