Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když si bývalou popovou princeznu Britney Spears (42) vezmou do parády profesionálové, je vždy za hvězdu, ale jak už jsme se mnohokrát mohli přesvědčit, sama převážně v líčení není moc zběhlá. Jelikož má za zády neustále fotografy, vyjít ven zcela bez make-upu si s přibývajícím věkem netroufá, ale možná by to dopadlo lépe, než když si na obličeji vytvoří to, co například před pár dny, kdy ji zastihli u nakupování květin a domácích dekorací na trzích v Beverly Hills.

Zpěvaččiným záměrem nejspíš bylo kouřové líčení, které se však hodí spíš na večer. Výsledkem bylo orámování očí silnou vrstvou černé barvy. Britney tak vypadala spíš jako oběť domácího násilí s monokly.

V kombinaci s jejím ‚neexistujícím‘ obočím to byl ještě větší průšvih. Spears si rázem přidala aspoň deset let navrch. Stačilo však nasadit šik sluneční brýle pilotky s netradičními modrými metalízovými skly, které zázračně dokázaly její hvězdný look vzkřísit. Jak málo někdy stačí...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám