Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme zpěvačku Michaelu Gemrotovou (38) viděli naposledy na zkoušce kostýmů k muzikálu Fantom opery, postěžovala si nám, jak se jí kvůli baletním tréninkům zmenšilo poprsí. Z jedniček jí prý nezbylo skoro nic. Jaké to bylo překvapení, že na první zkoušce s orchestrem měla opět plný dekolt.

"Na plastiku jsem opravdu zajít nestihla. Ale dala jsem na radu Agáty Prachařové (38), že dobře vycpaná podprsenka všechno vyřeší," vysvětlila nám Míša a my jí museli dát za pravdu. Díky jejímu dekoltu jsme měli dokonce obavy, aby se její kolegové dokázali dívat i jinam, než na ni, a zpívat.

"To určitě ano. My všichni na Fantomovi opery jsme velmi disciplinovaní, takže se bezpochyby budou plně soustředit na pana dirigenta a na hudbu," ujistila nás zpěvačka. Zkoušky jsou v plném proudu, už 30. července se veškeré osazenstvo muzikálu přesune do GoJa Music hall, kde bude mít Fantom opery 13. září velkolepou premiéru.

O tom, že taková bude, nás ujistil i producent František Janeček (79). "Myslím, že tohle dílo si to zaslouží. Chci, aby se i hosté slavnostně oblékli, takže jsem se rozhodl, že dress code bude black tie, tedy pánové smokingy a dámy dlouhé šaty," svěřil Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám