Hlavní obsah
Článek

Dvacetiletá Dakota Fanning dospěla z roztomilé holčičky do náročnějších rolí. V nejnovějším filmu tak odhalí i své nahé tělo, které je pro diváky stejně atraktivní jako před lety její sladký obličej.

Dakota měla v Hollywoodu status filmové hvězdy už jako malá holčička, jejíž blonďaté vlásky a modré oči využil nejeden slavný filmař. Na počátku nového tisíciletí byla jednoznačně nejobsazovanější dětskou herečkou a v roli jejího tatínka se objevili Sean Penn (Jmenuji se Sam), Tom Cruise (Válka světů) i exmanžel Jennifer Lopez Marc Anthony (Muž v ohni). Ještě před pubertou tak měla bohatší zkušenosti než leckterá její kolegyně za kariéru trvající několik desetiletí.

S koncem dětství ale Dakota Fanning ze stříbrného plátna nezmizela a společně s Kristen Stewart si zahrála ve filmu The Runaways i v posledních dvou dílech ságy Twilight. S dospělostí pak pochopitelně přišla výzva v podobě odhalování, jíž herečka neodolala při natáčení snímku Very Good Girls, v němž se nahá koupe v moři a dovádí s Elizabeth Olsen.

Dakota nemá se svlékáním před kamerou problém, protože se rozhodně nemá za co stydět. Kromě herectví totiž stačila své přednosti zúročit také v modelingu.

Reklama

Další články

Načítám