Hlavní obsah
Článek

Životní cesty dvou samozvaných celebrit se střetly a výsledkem je shledání, jaké nemá v českém šoubyznysu obdoby. Když se na jednom místě sejde Eva Feuereislová (24) z VyVolených s nejznámější českou dlužnicí Monikou Štikovou, musí jít opravdu o mimořádný zážitek pro všechny zúčastněné.

Výskyt mámy Štikové na společenských akcích je poté, co si na ni došlápli exekutoři, zcela ojedinělý. Když ovšem slavila narozeniny její kamarádka, vylezla se svého úkrytu a bavila se jako za starých dobrých časů, kdy se obklopovala na dluh pořízeným luxusem.

Prázdné konto ovšem Monice nevzalo radost ze života, a tak se v dobré náladě vyblýskla s Evou Feuereislovou, která měla shodou okolností namířeno na stejnou akci. Jak je vidět, obě dámy se pohybují ve stejných kruzích.

„Byla přátelská, v pohodě. Vypadala i líp, jak teď zhubla, docela jí to slušelo,“ řekla Eva o Štikové, jejíž dcera Ornella si ji před časem nevybíravým způsobem podala na internetu.

Společná známá ale není jediným pojítkem mezi Štikovou a Feuereislovou. Obě slávychtivé dámy si nedávno nechaly prodloužit vlasy. Uznejte sami, která úprava je vydařenější.

Reklama

Další články

Načítám