Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30) by opravdu měla vyměnit stylistu. Poté, co na předávání Cen Anděl šokovala šaty, které připomínaly krabici od dortu, šla sice do sebe a několikrát překvapila hodně povedenými modely, ale tentokrát opět zbytečně přestřelila.

Na Mattoni koktejl festivalu vystoupila v kožené bundičce a sukni, jež jí během křepčení na pódiu nebývale, a hlavně úplně zbytečně, rozšiřovala postavu. A protože Ewa nikdy nebude patřit k žádným ultraštíhlým kráskám, dokáže s ní nevhodně zvolený model udělat opravdové divy.

Ne každý outfit zpěvaččině postavě krev a mlíko prospívá a nakonec jí nepomohly ani boty na vysokém podpatku, jimiž opticky prodloužila nohy.

Farna přitom nedávno zářila na finálovém večeru Hlasu ČeskoSlovenska, kde doslova zářila v blyštivých zlatých šatech. Svůdné boky zase rozvlnila v kožené sukni, v níž nápadně připomínala sexbombu Kim Kardashian. Je proto škoda, že si to nevhodným výběrem šatníku občas umí pěkně pokazit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám