Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kristýna Janáčková sice už po porodu několikrát vyrazila do společnosti, jednou z toho dokonce i s miminkem na akci Kočárkem Prahou, doposud ale chlapečka stále schovávala. Na hlavu mu dávala plínku nebo deku, až jsme se báli, že by mohl mít synek nějaké potíže.

Ale kdepak, až na jméno Luis Frederik, které mu rodiče bůhvíproč vybrali, je to úplně normální klučina. Když totiž Kristýna s partnerem Martinem Škrabákem vyrazili na odpoledne věnované projektu Teribear Terezy Maxové (52) na podporu opuštěných dětí, konečně se nám podařilo nahlédnout pod boudičku kočárku.

Těhotenství Kristýnu téměř nezměnilo, přibrala necelých deset kilo, a čtyři měsíce po porodu je už dávno opět na své váze. Co nejdříve by se ráda vrátila k práci na seriálu Cesty domů, tak se nechme překvapit, co pro ni scenáristé vymyslí. Zatím ale bude mít určitě celý červenec, stejně jako zbytek štábu, volno.

Reklama

Další články

Načítám