Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sličná Velšanka Imogen Thomas se sice ráda označuje za glamour modelku a televizní hvězdu, ale pro veřejnost je známá spíš jako holka, která svedla spoustu britských fotbalistů napříč několika týmy a způsobila poprask nejen v klubech, ale i v mnoha rodinách. ‚Holka pro všechno a pro všechny‘, jak se jí občas nelichotivě přezdívá, však poslední dobou seká latinu a dokonce se z ní stala starostlivá maminka.

Čas od času ale vyrazí v Londýně za nočním životem. Naposledy se tak stalo v sobotu večer. Paparazzi na ni narazili při odchodu z restaurace a klubu Nobu v Mayfair v roztomilých růžových šatičkách. Ty zdůraznily její opět štíhlé křivky, ale také něco navíc. Nástup do taxíku nevychytala a přesně do objektivu vystrčila holé pozadí.

Ačkoli jednatřicetiletá Thomas vystřídala hromadu fotbalistů včetně Matthewa Collinse, Neryho Castilla, Jermaina Defoe či Ryana Giggse, otec jejího dítěte se stal neznámý finančník Adam Horsley.

Reklama

Další články

Načítám