Hlavní obsah
Článek

Finalisté letošního ročníku Muže roku mají za sebou první přehlídku. V ní předvedli nejen své břišáky, ale při přehlídce spodního prádla i to, co některé zajímá ještě mnohem víc. Podívejte se na fotky a vyberte si svého favorita!

Hezouni ve věkovém rozpětí dvacet až sedmadvacet let byli k vidění v hradeckém obchoďáku a asi nejvíc je kromě diváků okukovala Míša Nosková (41). Když si pak se svěřenci ředitele Muže roku Davida Novotného mohla zapózovat a sáhnout si na jejich osvalená těla, byla v sedmém nebi.

„Byla jsem z nich úplně nadšená. A nejvíc se mi líbí ti černovlasí kluci,“ řekla Míša, která přehlídku moderovala. A přítomnost sexy pánů využila i pro nákupy. Zkoušela s nimi plavky, a jak bylo z jejího výrazu obličeje poznat, rozhodně jí přítomnost chlapců nebyla nepříjemná.

Kromě ní a kouzelníka Tommyho, který při předvádění svých čar měl k Noskové občas velmi intimně blízko, se na přehlídce objevil i jeden z předchozích Mužů roku a druhý nejkrásnější chlapák světa Martin Gardavský. Zazpívala Nela Řehořová, nadějná hvězdička Babovřesk nebo Petr Poláček. Nechyběla ale ani Česká Miss World 2014 Tereza Skoumalová.

Reklama

Další články

Načítám