Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová ukázala, že na ni těhotenství nenechalo žádné známky. Deset měsíců po porodu dcery Claudie nafotila s manželem Martinem Tůmou (25) odvážné snímky. Dostali nabídku nafotit svůdné snímky pro pánský časopis Playboy. Kateřina na postavě před focením makala v posilovně a výsledky se dostavily. Všechna poporodní kila jsou pryč.

Snímky má na triku uznávaná fotografka Julie Skalozub, která působí především v zahraničí. Svůdné fotky vznikaly v pražském hotelu Paříž. Kateřina pózuje nejen nejen nahá, v prádélku nebo sexy plavečkách, ale také v šatech od návrháře Oscara de la Renty za 315 tisíc korun.

„Focení s Julii Skalozub mě velmi lákalo už dlouhou dobu. Před těhotenstvím jsme jej však nestihly realizovat. Nyní přišla nabídla nafocení módního pictorialu.Protože se jedná o projekt, který se v Čechách ještě neobjevil, tak jsme s manželem tuto nabídku přijali a k focení jsme přizvali právě Julii,“ řekla Super.cz Kristelová. "S výsledkem jsme já i Martin moc spokojeni," dodala moderátorka, která se nyní s manželem chystá na první delší odloučení od dcery.

"Chystáme se za našimi přáteli Janem Kollerem a jeho ženou Hedvikou do Monaka a odsud pojedeme do Janova, kde nastoupíme na luxusní loď a čeká nás okružní plavba středomořím," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám