Hlavní obsah
Článek

V říjnu oslaví čtyřicáté deváté narozeniny, ale přesto si troufla nafotit snímky, na nichž je úplně nahá. Herečka Eva Čížkovská (58) si to ale pořád může dovolit. I když svoji dokonalou figuru musela poté, co přijala nabídku stát se tváří zpevňovací emulze, dlouho zdokonalovat.

"Poté, co jsem nabídku dostala, jsem si řekla, proč bych do toho zase nešla. Nemám s tím problém, ale dlouho jsem se na to připravovala. Měla jsem cvičební plán, výživový plán a všechno jsem striktně dodržovala," řekla Super.cz.

"Začala jsem v září. To mi specialisté změřili BMI a řekli mi, že mám v těle čtyři kila tuku a mám nabrat svalovou hmotu. Teď už prý nemám ani deko tuku navíc, ale pořád nejsem s postavou na sto procent spokojená," dodala.

Herečka se před fotoaparátem svlékla po necelých devíti letech. "To jsem si dala dárek ke čtyřicetinám a s fotografem Jakubem Ludvíkem jsem nafotila kalendář pro kasino. A ty fotky byly docela odvážné. Ale líbily se mi," svěřila s tím, že chce jít příkladem dalším ženám ve svém věku. "Ukázat, že se nemusí stydět za svoje tělo ani v pozdějším věku, myslím, není špatné," domnívá se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám