Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chilská pornoherečka Marlen Doll je žena činů! Na sociální síti slibovala všem zájemcům dvanáct hodin sexu, pokud chilská fotbalová reprezentace porazí na světovém fotbalovém šampionátu Austrálii. Po výhře 3:1 svůj slib splnila, a navíc se vsadila, že pokud její miláčkové porazí favorizované Španělsko, sexuální hrátky dopřeje mužům rovných šestnáct hodin v kuse!

Zřejmě ani ona nečekala, že Chile nakonec skutečně porazí sebevědomé Španěly 2:0, a ona tak s chutí nastoupí další náročnou fotbalovou šichtu.

„Jsem nevěstou všech, rozdám milióny orgasmů, vyhrajeme celé mistrovství,“ chvástala se nadšeně na sociální síti chilská žena značně lehkých mravů a hned se pustila do práce.

Každý muž, který s touto nestydatou sexuální mašinou toužil skončit v posteli, pak musel zaplesat radostí. Marlen se nechala natolik unést, že pokud Chilané přidají další výhry, souložit bude klidně celý týden. Už v pondělí si Chile brousí zuby na ambiciózní Holanďany a experti se shodují, že nakonec mohou bojovat i o nejvyšší příčky.

„Nejlepší vítězství je pokaždé až to další. Stal se z nás takový rebel celého šampionátu," prohlásil argentinský kouč Chilanů Jorge Sampaoli. A zdá se, že jedna hodně žhavá rebelka na fotbalisty čeká i doma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám