Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Velmi štíhlé tělo, krásné vlasy a zářivý úsměv - takovými zbraněmi se do Nízkých Tater vybavila modelka Michaela Štoudková (38). Sportovně relaxační víkend v největším vodním parku jí poskytl vítanou záminku předvést své sexy tělo v růžových plavkách. Není divu, že přítomným mužům se zrak stáčel stále jejím směrem.

„Určitě se nepovažuji za extra hubenou a na své postavě proto pořád pracuji. Cvičím, zdravě jím a snažím se být pozitivně naladěná,“ prozradila svůj recept na krásu Michaela s tím, že relaxační pobyt pod Tatrami využila i pro další zdokonalení svého těla.

Kromě řady sportovních aktivit hojně využívala i nabídku wellness centra a vyzkoušela jejich balíček plný osvědčených procedur na zeštíhlení a krásnou pokožku. „Zábaly z mořských řas jsou jedny z nejefektivnějších na podporu hubnutí. Navíc je po nich pleť úplně jemná a vláčná,“ neskrývala nadšení z procedury modelka.

Našel se snad mezi slovenskými podnikateli a milovníky sportu nějaký, který by krásnou Michaelu mohl očarovat? „Nic neplánuji a nikdy neříkám nikdy,“ odpovídala s tajemným úsměvem Michaela, která se pak spolu s kamarádkami dobře bavila i v místním vodním baru. „Miluji vodní atrakce, ale přiznám se, že jsem si nejvíce oblíbila zdejší míchané koktejly, které si můžete vychutnat jak ve vodě, tak na souši,“ prozradila Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám