Hlavní obsah
Článek

Není asi nic, co by pro prachy neudělala, a to sama přiznává. Tentokrát ale i Agáta Prachařová (38) na poslední chvíli málem couvla. "Ale už jsem měla podepsanou smlouvu, tak jsem nemohla jinak," řekla nám modelka, která na sebe nechala šlehat plamen o 600˚ Celsia a následně se mrazit v minus 70˚ Celsia.

Místo svého obvyklého sexy outfitu oblékla azbestový skafandr. Tento speciální ochranný oblek, který můžeme vidět třeba u hrdinů akčních filmů nebo u statečných hasičů, sice neodhalil její křivky, zato ji ochránil před nespoutanými živly – ohněm a ledem. Extrémní test bude k vidění například i na letních hudebních festivalech, ale Agáta si ho vyzkoušela jako první.

"Když jsem řekla doma Jakubovi, co jdu dělat, a hlavně za kolik, řekl mi, že nejsem normální a dál by to takhle nešlo," prozradila modelka. Příšerně se cítila už v azbestovém obleku. "Měla jsem ho na sobě jen chvilku a bylo to hodně nepříjemné. Je v něm vedro, dýchá se jen pomocí trubičky, do které je zavedený kyslík, a navíc vydává podivné zvuky," vyprávěla s tím, že takový adrenalin ještě nezažila.

"Když se na mne vzedmul plamen, připadalo mi to, jako když otevřete dvířka od trouby, ale s několikrát vyšší teplotou. A ani ten mráz nebyl nic příjemného, vzhledem k tomu, že ten trval podstatně déle," uzavřela Agáta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám