Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Operní a muzikálová zpěvačka Tereza Mátlová (48) má za sebou pár náročných dní. Poprvé v životě fotila módní snímky pro návrhářku Alenu Wilson a jen dva dny poté skončila na operačním sále. Chce být totiž v reálu stejně krásná, jako když se na ní vyřádí tým vizážistů.

"Focení jsem se docela bála, ale myslím, že dopadlo dobře, i když fotky jsou docela odvážné. A to nejen díky šatům, ale i proto, že jsem fotila ve společnosti dost odhalených mužů. A tenhle strach byl nic proti tomu, jak jsem se bála operace. O tom, že si nechám opravit nos, který jsem měla dvakrát zlomený, a to nejen z estetických, ale i zdravotních důvodů, jsem uvažovala už dlouho," svěřila Super.cz Tereza.

V den D ale už prý strach necítila. "Jednou jsem se rozhodla, a tak jsem si řekla, že horší už to být nemůže. Leda by mi po operaci zase zlomila nos dcera, jak se jí to už povedlo. Budu si muset dávat větší pozor a pro jistotu si budu možná brát masku Fantoma opery," smála se Mátlová, která by právě na premiéru tohoto muzikálu 13. září v divadle GoJa Music Hall už měla vypadat krásně.

"Na nose budu mít čtrnáct dní sádru, zrušila jsem kvůli tomu několik vystoupení, ale všechny korepetice Fantoma jsem zvládla, možná mám před kolegy i náskok," tvrdila, ale pro jistotu si Fantoma vzala s sebou i na zkrášlovací kliniku.

Paradoxně jsme tak měli možnost vidět půvabnou blondýnku dvakrát v negližé, i když pokaždé jinak. Jednou v sexy šatech, podruhé v nemocničním andělíčkovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám